keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Ensimmäiset kirjoitukset takanapäin

Ensimmäinen kirjotuspäivä mun osalta olisi sitten ohi.. Olin stressannut tämän päivän takia niin paljon, että nyt suoraan sanottuna harmittaa, että se on nyt ohi - ihan sen takia, koska tää päivä on vienyt niin monet yöunet.
Yritin eilen olla mahdollisimman rennosti: koulun jälkeen kävin kaupassa hakemassa evästä, katsoin ruudussa Kumman kaata ja tadaah siivosin huoneeni!
Viime yönä en saanut mitenkään pahaa ahdistusta, vaikkei uni heti tullutkaan. Pelasin kännykällä pasianssia ja lueskelin muutamalla foorumilla, kun muutkin ihmiset ressasi.
Tällä hetkellä on suhteellisen väsynyt olo. En halua yhtään arvuutella miten meni, koska eihän sitä tiedä, miten kaikilla muilla terveystiedon kirjoittajilla meni. Vastasin kyllä omasta mielestäni suhteellisen kattavasti molempiin jokeritehtäviin. Kuuteen kysymykseen vastasin, vaikka yhdestä aiheesta en pahemmin mitään tiennyt, mutta ajattelin silti muutaman käsitteen kertoa. Nyt jännitetään sitten tuloksia.. Katselin vastauksia abitreenisivulta, mutta kun rupesin miettimään, että kirjoitinko oikein vai en huomasin vaan, etten muistanut enää mitään.. 
Itseasiassa tällä hetkellä tuntuu, että kokeesta olisi jo muutama päivä, hämmentävää. Mutta se siitä nyt sitten. Pitäisi palata takaisin normaaliin arkeen, ja kokeetkin alkaa taas lähestymään, mutta kyllä stressi hieman hälventyi! Tänä keväänä ei tosiaan mulla muuta kirjoitettavaa ole. Tulevana syksynä olisi tarkoitus kirjoittaa Ruotsi ja psykologia, viimeiseksi kevääksi jää sitten äidinkieli, Englanti ja matikka. 

meme-comic-well-prepared

The-Exam

When you're the first to finish a 3-hour exam

En omista kuvia.

2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Vähän samanlaiset fiilikset ollut kirjoitusten jälkeen itelläkin!:D mutta hyvin ne varmasti on mennyt :)
http://wonderland--life.blogspot.fi/

Sanna kirjoitti...

Viivi

Haha! Toivo elää siihen asti, kunnes viralliset arvosanat tulee :'D