keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Back to the business

Päätin palata taas realistiseen maailmaan ainakin hetkeksi. Moimoimoikaikki.
Mä oikeasti kaipaan ihan hirveästi niitä aikoja, kun viimeisinä koulupäivinä siivottiin luokkia ja kannettiin kirjoja luokista toiseen.. Se toi sen loman tunteen, ja oikeasti tajusi, että JEE KESÄLOMA. Mikä hiton kesäloma? Muistakaa lukea kesällä kirjoituksiin -kehotukset latistaa mieltä mukavasti. Okei, voin tietenkin mennä rannalle ottamaan aurinkoa psykologian kirjojen kanssa, kuulostaa aika mukavalta!

Oon elellyt taas vaan omissa maailmoissani. Ei silleen, että pitäisin sitä mitenkään pahana juttuja, se on ihan hyvä puollustuskeino. Oon mä kuitenkin kaikkea kivaakin touhunnut. Kesällä piristyn enemmän, mutta toisaalta masennun, koska kaikki on koko ajan menossa jonnekin, ja ite en mitään maailmanympärysmatkoja ole toteuttamassa. Odotan vaan mansikoita ja kavereiden näkemistä.

Mun hoitosuhde ihanan nimeltämainitsemattoman psykologin kanssa päättyi tänään, kun olin yhteispalaverissa mun uuden hoitajan kanssa. Justiin kun on alkanut uskaltaa kertomaan syvimmistä asioista, niin näin käy. HMPH.

Kuva 5802

Kuva 5806Kuva 5789

Kuva 5799

Kuva 5807

Ei kommentteja: